Tegnap sajnos elhúzódott a szerkesztési folyamat, így nem jutott idő arra, hogy a változtatásokat összegezzem. Most bepótolom.

A Fórum menüpontot töröltem, mert a létrehozott Közösségi oldalon is van. Ugyanakkor a Csevegőt meghagytam annak ellenére, hogy az is van a Közösségi oldalon is. Miért? Úgy vélem a mai internetes szokások ismeretében a valós idejű csevelyt biztosító csatornákra igencsak szükség van.

Sokat említettem már a Közösségi oldalunkat, mely majd később videógalériaként is fog funkcionálni, valamit képalbumokba is ott rendezi a szerkesztőség a hasonló témában készült képeket. Ezen kívül az egyes eseményekről, programokról, rendezvényekről is itt értesítjük a tagokat. Természetesen a felhasználó is feltölthet képeket, albumokba rendezheti azokat, beilleszthet pl. YouTube-ról videókat vagy feltöltheti sajátját, hozzáadhat eseményeket a rendezvénynaptárhoz és még sok más egyéb funkció is elérhető a regisztráltak számára. A tagok közti keresés lehet bővített is, mely azt jelenti, hogy életkor szerint is kereshet. Így lehet az oldal társkereső is. A legfontosabb viszont az, hogy ezzel egy egyedülálló oldal jött létre, ahol véleményem szerint előbb-utóbb egyre több ember fog megnyilvánulni, hiszen azok előtt vállalhatja magát név szerint is az ember, akikkel egy közösségben él. A közösségi oldal eléréséért kattintson ide!

A Lapunk.hu hírlevél rendszere csak látszólag ingyenes(magának a modulnak az aktiválása még az, de az érdemi munkához már rendelkezni kéne valamilyen csomaggal, ami nem biztos, hogy olcsóbb, mint pl. a Bajnai-féle), ezért más hírlevélküldő rendszerhez csatlakoztunk. Lényeg a lényeg, már a hírlevelünkre is feliratkozhat a kedves olvasó.

Szótárunk is üzemel, mely természetesen tartalmaz magyar-szlovák és szlovák-magyar szótárakat is.

Időjárás menüpontunk is elindult egyelőre hat város 24 órás előrejelzésével(Pozsony, Dunaszerdahely, Komárom, Rimaszombat, Kassa, Királyhelmec). Amennyiben szeretné, hogy az Ön városának várható időjárásáról is értesüljön jelezze nekünk az email címünkre küldött levélben és a lehető leghamarabb igyekszünk a szükséges kiegészítéseket eszközölni.

A Történelem részleg igencsak hiányos. Amint lesz rá valakinek érkezése, időrendi sorrendbe szedve, linkekkel tűzdelve összegezzük a táj történelmét. Időbe fog telni, mert egyedi lesz mindenképpen, hiszen mi nem a Nagymorva Birodalomra építünk, de mégis ugyanazt a vidéket szeretnénk megeleveníteni.

A bal oldali oszlopba elhelyeztem továbbá néhány számlálót. Az első az eddig itt megfordult egyedi(tehát mindenkit csak egyszer számol egy héten vagy napon, nem  tudom pontosan).A második mutatóban megtudhatjuk, hogy mely országokól tévedtek(vagy céltudatosan jöttek) ide látogatóink. A harmadik számláló az oldal közepén jelenik meg és azt mutatja, hogy éppen(Önnel együtt) hány látogató tartózkodik az oldalon. Rákattintva még több információt szerezhet(pl. mely oldalakon vannak a legtöbben stb.). A nyilvános számlálók elindítása előtt is természetesen voltak látogatók, akikről az adminisztrációs felületen értesültem. Ezek szerint a látogatók több, mint 32%-a felvidéki ip-címről böngészett. Ha ezt az arányt növelni tudnánk, az jó lenne, hiszen akkor mondhatnánk, hogy eljut azokhoz is, akikről szól...

Ennyit egyelőre. Este még lehetséges, hogy jelentkezek, ugyanis további babrálkodásokat(vagy barbárkodásokat) terveztem.

ui.: Köszönet az egyre több érdeklődő, biztató levélért!

Szerző: Felvidék Portál  2009.12.28. 17:14 Szólj hozzá!

Címkék: statisztika közösség időjárás történelem változás hírlevél szótár társkereső oldal közösségi

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekportal.blog.hu/api/trackback/id/tr921628721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása