Hamarosan már tényleg újraindul a hírközlés(ugyanis az érdemi tartalmi feltöltés befejeződött) és onnantól kezdve folyamatos lesz a partnerkeresés is, tehát egyre több és több oldallal vesszük majd fel a kapcsolatot látogatottságunk növelésének érdekében.

Ahogy ígértük, kiegészült az Irodalom menüpont. Most már olvashat a Felvidéken, a nyelvújítás alatt történtekről, valamint megtudhatja, milyen irodalmi emlékhelyek találhatóak itt és hol.

Ezen kívül másik ígéretünket is megtartottuk: elkészült az Újságírás, színjátszás menüpont is.

Az első bécsi döntés szekcióban részletesen olvashatnak Dél-Felvidék Magyarországhoz való visszacsatolásáról.

Az Autonómia részleg is új menüponttal gazdagodott: Autonómiák Európában.

Azért, hogy az eddig meg nem említett, a Felvidéken született további fontos személyiségek se maradhassanak ki oldalunk kínálatából, létrehoztam a Híres felvidékiek névre hallgató részt.

Az Időjárás menüpont megszűnt, helyette a jobb oldalon tájékozódhat az egyes városok várható időjárásáról.

Van már valuta átváltónk is(jobb oldalon), mely alapállapotban euróról forintra vált át. Kicsit kellett babrálni a talált kóddal, mert az dollárról váltott euróra, de sikerült.

A bal felső sarokban megtudhajta, hogy kinek a névnapja van, ugyanis egy automatikusan frissülő névnap-naptárt telepítettem oda.

A jobb alsó sarokban már elindult az a kereső, mely csak magán az oldalon keres. Remélem hasznukra válik.

Szerző: Felvidék Portál  2010.01.17. 16:25 Szólj hozzá!

Címkék: kereső hírek irodalom első döntés újságírás névnap híres autonómia nyelvújítás bécsi 1938 színjátszás valuta emlékhelyek átváltó

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekportal.blog.hu/api/trackback/id/tr971679707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása