Az első nap a legnehezebb: a kezdés.

Túl vagyunk rajta és mondhatjuk, hogy haladtunk.

Először is lehet regisztrálni az oldalra. Hasznos, hiszen pl. fórumozáshoz, a chat használatához vagy hozzászóláshoz(pl. a hírekhez, szavazásokhoz) szükséges a regisztráció.

Ezenkívül elindult fórumunk, melyben holnap igyekszem néhány témát elindítani. A csevegőt kérlek titeket, hogy este keressétek fel, hiszen, ha más is olvassa ezt a bejegyzést, akkor nagyobb esélye lesz, hogy "összetalálkoztok". Vendégkönyvünkbe is írhatsz nyugodtan! A legnagyobb húzás viszont kétség kívül az apróhirdető oldal létrehozása. Nem tudom mennyire működik a gyakorlatban, de remélem előbb-utóbb megjelennek az első hirdetések. A Hírek menüpont is elindult, de a tényleges munka ott január 1-től fog kezdődni előreláthatólag.

Ennyit mára és jó munkát kívánok magamnak holnapra!

Szerző: Felvidék Portál  2009.12.26. 20:26 Szólj hozzá!

Címkék: fórum regisztráció apróhirdetés vendégkönyv csevegő

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekportal.blog.hu/api/trackback/id/tr331624800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása