Örömömre szolgál, hogy itt köszönthetem Önöket ebben az esztendőben. Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindannyiuknak.

Mivel január 1. van, így a Hírek menüpont beüzemelt. Ez kisebb áthelyezésekkel járt, de úgy vélem a végső eredmény rendezettebbé tette az oldalt. A Rendezvénynaptárunk is, ahogy ígértük, a mai nappal elkezdett frissülni.

Ezelőtt elidult az Autonómia menücsoport, mely hamarosan fel lesz töltve rengeteg információval. Talán nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy a részleg szerkesztője Bósza János, akiről talán tudják, hogy ő nem resta tettek mezejére lépni, ha autonómiáról van szó.

Egy Irodalom menüpont is indult, ami a magyar irodalom nagyjainak Felvidékhez fűződő kapcsolatait hivatott bemutatni. Ugyan még hiányosan, igaz, viszont már az eddig elkészült gyűjtés is egyedi. Természetesen igyekszünk minél előbb teljessé tenni a gyűjtést.

A Történelem menüpont kiegészült(további kiegészítések még várhatóak) az ígért kronológiai összefoglalóval, valamint új menüpont indult Trianon a Felvidéken címmel.

Igaz, hogy elindult a Linkek részleg is, de még a fontosabb oldalak nincsenek "tételesen" kigyűjtve.

Beregisztráltam az oldalt már a lapozz.hu megfelelő aloldalaiba, valamint több toplistában is ott vagyunk már.

A Petíciók fontosságát annak kiemelt helye is jelzi az Interaktív menücsoportban. Ezúton is felhívom rá figyelmüket, miszent kérem, hogy írják alá mindet egytől-egyig.

Szavazást is indítottam. Ugyan nem reprezentatív, hiszen nem mindegyik látogató szavaz, de egyfajta visszajelzés értéke azért van. Havonta váltjuk a szavazást, persze kivétel lehet, hogy lesz.

Twitteres címünk is van már, így ha ott követ minket, akkor csak azt a hírt olvashatja el, amelyik érdekli. Ezen csatornánknak RSS-e is van, amire szintén hasznos feliratkozni. Lényegében a Twitteren kínált lehetőség érhető el ezzel is, anélkül, hogy fel kéne keresnie ehhez magát a Twittert. Még egy előnye az, hogy míg a Twitteren más oldalakat bejegyzései is bekerülnek a személyes követőbe, ha követ más oldalakat is, addig az RSS-nél garantáltan csak a Felvidéki Nemzeti Portál hírei fognak megjelenni. Nagyon rövidek ezek a bejegyzések, könnyen áttekintheti tehát a napi aktualitásokat.

Szerző: Felvidék Portál  2010.01.01. 21:24 Szólj hozzá!

Címkék: rss hírek trianon történelem irodalom linkek toplista linktár újév twitter autonómia rendezvénynaptár szavazást petíciók hírkövető

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekportal.blog.hu/api/trackback/id/tr761638075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása