Sajnos, ahogy a főoldalon is írtuk, híreink bizonytalan ideig nem frissülnek, viszont rendezvénynaptárunk igen, úgyhogy nyugodtan küldhetnek be anyagokat vagy akár egy regisztrációt követően Önök adhatják hozzá az eseményt a naptárunkhoz.

Amíg híreink nem frissülnek, az Irodalom menüponton dolgozok, ahol már nyelvemlékekről, felvidéki rovásírás emlékekről is olvashat. Ezen kívül tervezem még a színjátszás, az újságírás, a nyelvújítás történéseinek összefoglalását is, valamint a felvidéki irodalmi emlékhelyek rövid ismertetését.

A Történelem szekció végre frissült, most már minden főbb eseményről tájékozódhat. További "extrák" is vannak a lap alján(pl. Középcímerünk)! Trianon a Felvidéken részlegben külön foglalkozunk a diktátum Felvidékre vonatkozó részével. Valószínűleg az 1938-as eseményeknek is szentelek majd egy külön menüpontot.

A Linkek is frissültek; nézze meg, hátha van most már olyan, amilyet keresett!

A lap.hu megfelelő oldalainak beküldtem a linkünket. Ezúton köszönjük meg, hogy rengeteg szerkesztő már el is helyezte linkünket a választott kategóriába.

Szerző: Felvidék Portál  2010.01.10. 14:16 Szólj hozzá!

Címkék: hírek trianon a történelem irodalom linkek lap.hu újságírás rendezvények nyelvújítás rovásírás extra 1938 színjátszás felvidéken

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekportal.blog.hu/api/trackback/id/tr21661153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása